(Shqip) Gjendja jo e mirë e klubit të pensionistëve në Gjakovë dhe iniciativa e gjimnazit “Hajdar Dushi” për renovimin e këtij klubi

16 March, 2017

Sorry, this entry is only available in Albanian.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Comment:

Lost your password?