16 March, 2018
THE BAD HABITS OF YOUTH, A SERIOUS PROBLEM IN OUR SOCIETY
By: Lirika Raka
Uncategorized

Tobacco, alcohol and drugs in the last years have marked a visible increase of use from the youth in our country. Very concerning is the age of users that has come down at primary school level, where especially the use of tobacco and marijuana has become almost normal. But the question is: Can we do […]

Read more
08 March, 2018
Të rinjët kaçanikas përkrah personave me aftësi të kufizuara përmes projektit “Qasje për të gjithë”
By: Bleona Shehu
Uncategorized

Mungesa e infrastrukturës për persona me aftësi të kufizuara dhe margjinalizimi i tyre nga shoqëria, i shtyu këta të rinjë Kaçanikas të mendojn mbi sfidat, problemet dhe neglizhencën që po u bëhet këtyre personave në komunën e Kaçanikut. Një grup i të rinjëve arriti që përmes projektit “Qasje për të gjithë” të mbështetur nga PEN […]

Read more
Lost your password?