05 October, 2021
Nikolla Teslla
By: Haxhere Azizi
Education

 Tesla ka filluar të punojë në motorë të rinjë elektrikë dhe gjeneratorë dhe ka zhvilluar një sistem alternativ aktual në një kohë të shkurtër . Motor elektrik i zhvilluar nga Nikola Tesla, po shëndrronte energjinë elektrike në energji mekanike shumë më me sukses se rryma e drejtpërdrejtë. Përndryshe, alternimi i rrymës ishte më efektiv në mirëmbajtjen e performancës. sepse […]

Read more
05 October, 2021
(Shqip) Arsimimi si pasojë e pandemisë
By: Kledia Mehmeti
Education, Health

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
05 October, 2021
(Shqip) PJESËMARRJA E GRAVE NË VENDIMMARRJE NË KOSOVË
By: Marigonë Arifi
Gender Equity, Human Rights, Participation, Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
Lost your password?