08 March, 2018
Të rinjët kaçanikas përkrah personave me aftësi të kufizuara përmes projektit “Qasje për të gjithë”
Uncategorized

Mungesa e infrastrukturës për persona me aftësi të kufizuara dhe margjinalizimi i tyre nga shoqëria, i shtyu këta të rinjë Kaçanikas të mendojn mbi sfidat, problemet dhe neglizhencën që po u bëhet këtyre personave në komunën e Kaçanikut. Një grup i të rinjëve arriti që përmes projektit “Qasje për të gjithë” të mbështetur nga PEN […]

Read more