About Gylymser Hoxhaj

Gylymser Hoxhaj është studente në vitin e tretë në Univeristetin e Prishtinës, Departamenti i Gazetarisë.
25 May, 2017
(Shqip) Abortet e pasigurta, një kapitull i heshtur kosovar.
Health, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
14 March, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Gender Equity

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Read more
Lost your password?