05 October, 2021
Nikolla Teslla
Education

 Tesla ka filluar të punojë në motorë të rinjë elektrikë dhe gjeneratorë dhe ka zhvilluar një sistem alternativ aktual në një kohë të shkurtër . Motor elektrik i zhvilluar nga Nikola Tesla, po shëndrronte energjinë elektrike në energji mekanike shumë më me sukses se rryma e drejtpërdrejtë. Përndryshe, alternimi i rrymës ishte më efektiv në mirëmbajtjen e performancës. sepse […]

Read more