10 February, 2017
(Shqip) Ndikimi i masmediave në kriminalitet
By: Ponder
Politics

(Shqip) Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Informacioni është ushqim
By: Ponder
Education

(Shqip) T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Read more
10 February, 2017
Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
By: Ponder
Gender Equity

Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Read more
10 February, 2017
Finding unity in diversity: Discovering the contrasting profiles of young lives around the world
By: Ponder
Human Rights

“The beauty of the world lies in the diversity of its people.”-Unknown

Read more
10 February, 2017
ARCHITECTURE AS A WAY OF SOLVING PROBLEMS
By: Ponder
Poverty

By Vlorjan Paqarizi Problem The population is growing every year. According to UN in world in 2050 will be 9.7 billion people and that means third more mouths to feed1. The three main issues that the world will face in the future are lack of food, lack of drinking water, deforestation and global warming. The […]

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Unë zgjedh-Orientimi në karrierë
By: Ponder
Education

(Shqip) Sekreti i vërtetë i suksesit është entuziasmi.

Read more
Lost your password?