08 March, 2018
Të rinjët kaçanikas përkrah personave me aftësi të kufizuara përmes projektit “Qasje për të gjithë”
By: Bleona Shehu
Uncategorized

Mungesa e infrastrukturës për persona me aftësi të kufizuara dhe margjinalizimi i tyre nga shoqëria, i shtyu këta të rinjë Kaçanikas të mendojn mbi sfidat, problemet dhe neglizhencën që po u bëhet këtyre personave në komunën e Kaçanikut. Një grup i të rinjëve arriti që përmes projektit “Qasje për të gjithë” të mbështetur nga PEN […]

Read more
08 December, 2017
(Shqip) Sfidat e jetimëve për strehim në Shqipëri
By: Mirvete Brahimaj
Uncategorized

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
(Shqip) Tekste shkollore me paragjykime, “fakte” pa fusnota…
By: Njomza Berisha
Uncategorized

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
Ngacmimet në shkolla, problem edhe nëpër shkollat e Kosovës
By: Gentrit Kastrati
Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
(Shqip) Të rinjtë pjesëmarrës në vendimarrje apo mbajtës të posterave?
By: Nazlije Sope
Participation, Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
(Shqip) Cilat janë masat ndëshkuese për plagjiaturë?
By: Ermir Hoxhaj
Uncategorized

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
Lost your password?