16 March, 2017
(Shqip) Mungesa e psikologëve shkollorë në Komunën e Deçanit.
By: Edisa Stojkaj
Education

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
16 March, 2017
(Shqip) Ti merr drogë, droga të merr jetën!
By: Rexhep Kameraj
Health

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
16 March, 2017
(Shqip) Të qenurit ndryshe është bekim!
By: Suada Qorraj
Education

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
14 March, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
By: Gylymser Hoxhaj
Gender Equity

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Read more
13 March, 2017
(Shqip) 50/50
By: Blerta Visoka
Gender Equity

(Shqip) 8 marsi është dita ndërkombëtare e gruas, si e tillë në Kosovë kjo ditë njihet qysh moti e manifestohet në forma të ndryshme. 8 marsin burrat dhe gratë në Kosovë e konceptualizojnë ndryshe.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) #shkallët
By: Ponder
Others

Gabimi më i madh është që ne të jemi ata që vetes i vënë përpara pengesa për t’u ngjitur lartë e për t’u zhvilluar.

Read more
Lost your password?