05 October, 2021
Nikolla Teslla
By: Haxhere Azizi
Education

 Tesla ka filluar të punojë në motorë të rinjë elektrikë dhe gjeneratorë dhe ka zhvilluar një sistem alternativ aktual në një kohë të shkurtër . Motor elektrik i zhvilluar nga Nikola Tesla, po shëndrronte energjinë elektrike në energji mekanike shumë më me sukses se rryma e drejtpërdrejtë. Përndryshe, alternimi i rrymës ishte më efektiv në mirëmbajtjen e performancës. sepse […]

Read more
05 October, 2021
(Shqip) Arsimimi si pasojë e pandemisë
By: Kledia Mehmeti
Education, Health

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 January, 2020
(Shqip) Shumica e personave me nevoja të vecanta po mbesin pa shkollë, përfshirja e tyre konsiderohet e domosdoshme
By: Alban Alshiqi
Education, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 January, 2020
(Shqip) Video mesazh me temë “Konventa për të Drejtat e Fëmijëve”.
By: Fiona Meqa
Education, Gender Equity, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
31 July, 2019
(Shqip) Shkollat tona
By: Drilon Bardhi
Education, Uncategorized

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
13 June, 2019
(Shqip) Të rinjtë të rrezikuar tej mase nga problemet me shëndetin mendor
By: Arlindë Kuqi
Education, Health

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
Lost your password?