16 March, 2017
(Shqip) Gjendja jo e mirë e klubit të pensionistëve në Gjakovë dhe iniciativa e gjimnazit “Hajdar Dushi” për renovimin e këtij klubi
By: enipuka
Education

(Shqip) Shtresa më meritore e shoqërisë janë gjyshërit tanë! Po sa u përkushtohemi ne atyre? Shumë pak.

Read more
16 March, 2017
(Shqip) Mungesa e psikologëve shkollorë në Komunën e Deçanit.
By: Edisa Stojkaj
Education

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
16 March, 2017
(Shqip) Të qenurit ndryshe është bekim!
By: Suada Qorraj
Education

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Papunësia në mesin e të rinjve
By: Ponder
Education

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Informacioni është ushqim
By: Ponder
Education

(Shqip) T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Unë zgjedh-Orientimi në karrierë
By: Ponder
Education

(Shqip) Sekreti i vërtetë i suksesit është entuziasmi.

Read more
Lost your password?