05 October, 2021
(Shqip) PJESËMARRJA E GRAVE NË VENDIMMARRJE NË KOSOVË
By: Marigonë Arifi
Gender Equity, Human Rights, Participation, Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 January, 2020
(Shqip) Video mesazh me temë “Konventa për të Drejtat e Fëmijëve”.
By: Fiona Meqa
Education, Gender Equity, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
31 July, 2019
(Shqip) PJESMARRJA E FEMRAVE NË SPORT NË KOSOVË
By: Marigona Arifi
Gender Equity, Health, Others, Participation

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
31 July, 2019
DHUNA NË FAMILJE
By: Ajrina Rushiti
Gender Equity, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
14 March, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
By: Gylymser Hoxhaj
Gender Equity

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Read more
13 March, 2017
(Shqip) 50/50
By: Blerta Visoka
Gender Equity

(Shqip) 8 marsi është dita ndërkombëtare e gruas, si e tillë në Kosovë kjo ditë njihet qysh moti e manifestohet në forma të ndryshme. 8 marsin burrat dhe gratë në Kosovë e konceptualizojnë ndryshe.

Read more
Lost your password?