14 December, 2018
(Shqip) BULLIZMI NË SHKOLLA
By: Blerina Trepca
Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
18 May, 2018
(Shqip) Problemet me të cilat përballen fëmijët me nevoja të veçanta dhe neglizhenca e shtetit
By: Shqipron N. Xhema
Disability, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
18 May, 2018
(Shqip) 3.833 qytetarëve të Ferizajit iu shkelen të drejtat themelore në baza ditore!
By: paris Guri
Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
Ngacmimet në shkolla, problem edhe nëpër shkollat e Kosovës
By: Gentrit Kastrati
Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
08 December, 2017
(Shqip) Ne vlejmë më shumë se fjalët e juaja!
By: Shkurtë Spanca
All, Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
03 October, 2017
Sfidat e jetimëve për strehim në Shqipëri
By: Mirvete Brahimaj
Human Rights

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
Lost your password?