08 December, 2017
(Shqip) Të rinjtë pjesëmarrës në vendimarrje apo mbajtës të posterave?
By: Nazlije Sope
Participation, Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
29 June, 2017
(Shqip) Përdorimi i medieve nga komunizmi
By: Egzon Dahsyla
Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
25 May, 2017
C
By: Egzon Dahsyla
Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
23 March, 2017
(Shqip) Problemet që ka Kosova me korrupsionin
By: Kreshnike Bruqi
Health, Human Rights, Politics

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Read more
10 February, 2017
(Shqip) Ndikimi i masmediave në kriminalitet
By: Ponder
Politics

(Shqip) Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Read more
Lost your password?