10 February, 2017
#shkallët
Nga: Ponder
Të tjera

(English) Gabimi më i madh është që ne të jemi ata që vetes i vënë përpara pengesa për t’u ngjitur lartë e për t’u zhvilluar.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Papunësia në mesin e të rinjve
Nga: Ponder
Edukimi

Nga Besar Gergi Ëndrrat dhe utopitë, vende pa asnjë problem, janë shumë te lakmueshme por gjithashtu kanë edhe një të përbashkët: që të dyja nuk janë reale. Si çdo vend i botës pa përjashtim, edhe Kosova përballet me probleme të lloj-llojshme çdo ditë. Dallimi mes shteteve të zhvilluara dhe atyre në zhvillim, është se përderisa […]

Lexo më shumë
10 February, 2017
Ndotja e ajrit në Kosovë
Nga: Ponder
Ambienti

Ndotja ajrit në Kosovë është një vrasëse e ngadalshme.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Ndikimi i masmediave në kriminalitet
Nga: Ponder
Politikë

Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Informacioni është ushqim
Nga: Ponder
Edukimi

T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
Nga: Ponder
Barazia gjinore

Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?