25 May, 2017
Abortet e pasigurta, një kapitull i heshtur kosovar.
Nga: Gylymser Hoxhaj
Shëndeti, Të drejtat e njeriut

Në sallën ku kryhen abortet në QKUK,  është e vendosur një fotografi  ku shihet një përqafim mes nënës dhe fëmiut dhe poshtë saj shkruan “Krim i bërë nga vetë duart e nënës”.  Gratë që veçse kanë marrur këtë vendim, për të mos qenë gjatë gjithë jetës së tyre të stigmatizuara dhe  për t’iu shmangur shikimeve […]

Lexo më shumë
25 May, 2017
Çka tash?
Nga: Egzon Dahsyla
Politikë

17 vjet pas luftës, dëshira për ndryshim nuk është shuar ende tek të rinjët në Kosovë. Periudha pas daljes nga lufta, u shoqërua me eufori të madhe tek çdo qytetar i Kosovës, me shpresën për ndryshim dhe ditë më të mira në të ardhmen. Por jo.. Paslufta vazhdoi me kriza ekonomike, politike dhe sociale duke […]

Lexo më shumë
25 May, 2017
(Srpski) NEZAPOSLENOST MLADIH KAO NAJVEĆI PROBLEM MEĐU STUDENTIMA
Nga: Jovana Savicevic
Edukimi

Kërkojmë falje, por ky shënim nuk është në gjuhën shqipe.

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?