16 March, 2018
Veset negative tek të rinjtë, problem serioz në shoqërinë tonë
Nga: Lirika Raka
Uncategorized

Duhani, alkooli dhe droga në vitet e fundit kanë shënuar rritje të dukshme në përdorim, nga ana e të rinjëve në vendin tonë. Shqetësuese është mosha e përdoruesve që ka zbritur në nivel të shkollave fillore, ku veçanërisht përdorimi i duhanit dhe marihuanës është bërë pothuajse normale. Por shtrohet pyetja: A mund të bëjmë ne […]

Lexo më shumë
08 March, 2018
Të rinjët kaçanikas përkrah personave me aftësi të kufizuara përmes projektit “Qasje për të gjithë”
Nga: Bleona Shehu
Uncategorized

Mungesa e infrastrukturës për persona me aftësi të kufizuara dhe margjinalizimi i tyre nga shoqëria, i shtyu këta të rinjë kaçanikas të mendojnë mbi sfidat, problemet dhe neglizhencën që po u bëhet këtyre personave në komunën e Kaçanikut. Një grup i të rinjëve arriti që përmes projektit “Qasje për të gjithë” të mbështetur nga Unicef […]

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?