17 March, 2017
Mungesa e palestrës sportive në Komunën e Istogut
Kultura (dhe Turizmi), Të tjera

Nga Anduena Sadikaj Istogu, qytet i cili njihet për njerëz të talentuar që kanë pasur suksese në mbarë botën, vazhdon dita ditës të ketë mungesë të palestrës sportive. Sportistët në vendin tonë kanë shumë nevojë për një palestër sportive, por Istogu është ai që ka filluar punimet e kësaj palestre 8 vite më parë; punimet […]

Read more