08 December, 2017
Real Madrid i bën një kërkesë të veçantë sulmuesit të tyre Gareth Bale
Të tjera

Klubi mbretëror, Real Madrid, i ka kërkuar sulmuesit të tyre Gareth Bale diçka të veçantë që rrallë herë e dëgjojmë. Gareth Bale, i cili nuk po përjeton formën më të mirë të mundshme dhe njëkohësisht po përballet me lëndime të shumta tek Reali, tani klubi i ka bërë një kërkesë atij. Real Madrid i ka […]

Read more