16 March, 2017
Mungesa e psikologëve shkollorë në Komunën e Deçanit.
Edukimi

  Psikologët në shkolla janë jashtëzakonisht të nevojshëm duke ditur ndikimin që ata kanë te nxënësit dhe duke u bazuar në problemet e shumta që ndodhin në shkollat e vendit tonë. Në disa raste, problemet mes nxënësve mund të kenë edhe me dëme fatale siç mund të jenë vrasjet, e një prej arsyeve të paraqitjes së tyre cilësohet […]

Read more