Për Egzon Dahsyla

29 June, 2017
Përdorimi i medieve nga komunizmi
Politikë

Komunizmi dhe shoqëritë totalitare të bazuara në ideologjinë e tyre autoritare, kanë qenë një nga grupet më të mëdha të interesit të cilet e kanë përdorur mediet, dhe përmes tyre kanë krijuar propaganda të ndryshme tek publiku. Pas luftës së dytë botërore në Evropën Qëndrore dhe në atë Lindore, grupe të caktuara të interesit, me ideologji […]

Read more
25 May, 2017
Çka tash?
Politikë

17 vjet pas luftës, dëshira për ndryshim nuk është shuar ende tek të rinjët në Kosovë. Periudha pas daljes nga lufta, u shoqërua me eufori të madhe tek çdo qytetar i Kosovës, me shpresën për ndryshim dhe ditë më të mira në të ardhmen. Por jo.. Paslufta vazhdoi me kriza ekonomike, politike dhe sociale duke […]

Read more
Keni harruar fjalëkalimin?