18 May, 2018
Mungesa e parkingjeve në komunën e Ferizajit
Ambienti

Kohëve të fundit është dëgjuar dhe përhapur problemi i makinave, e më saktësisht parkimi i tyre! Vazhdimisht po ndërtohen banesa, që shpesh kemi hasur në to ku zona e parkingut u mungon, ku banorët po shfrytëzojnë trotuarin në vend të tij. Kjo është një shqetësim që po iu shkaktohet edhe këmbësorëve, të cilët nuk e […]

Read more