Për Gylymser Hoxhaj

Gylymser Hoxhaj është studente në vitin e tretë në Univeristetin e Prishtinës, Departamenti i Gazetarisë.
25 May, 2017
Abortet e pasigurta, një kapitull i heshtur kosovar.
Shëndeti, Të drejtat e njeriut

Në sallën ku kryhen abortet në QKUK,  është e vendosur një fotografi  ku shihet një përqafim mes nënës dhe fëmiut dhe poshtë saj shkruan “Krim i bërë nga vetë duart e nënës”.  Gratë që veçse kanë marrur këtë vendim, për të mos qenë gjatë gjithë jetës së tyre të stigmatizuara dhe  për t’iu shmangur shikimeve […]

Read more
14 March, 2017
Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Barazia gjinore

Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Read more
Keni harruar fjalëkalimin?