23 March, 2017
Të zhdukurit e luftës në Kosovë(1998-1999)
Të tjera, Uncategorized

Qeshtja e personave të zhdukur vazhdon të mbajë peng shoqërinë Kosovare që nga viti 1998. Si e tillë ajo do të duhej të trajtohet me prioritet nga faktori ndërkombëtar dhe vendor. Sipas Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq, mbi 6050 persona janë raportuar të zhdukur si pasojë e luftës së fundit në Kosovë. Familjet e […]

Read more