28 March, 2017
Papastërtia në Vendin Tonë
Ambienti

Nga Lirim Januzaj Secili nga ne, në ambientin ku jetojmë dëshiron te jetë i pastër. Ambienti është ai vend ku cili njeri zhvillon veprimtarinë e tij jetësore; pa të ai nuk mund te ekzistonte dhe se patjetër se në at vend që jeton e mban te pastër sepse njeriu duhet që t’a mbajë pastërti për […]

Read more