18 May, 2018
Fëmijët me aftësi të kufizuar (Plaga Shpirtërore)
Aftësia e kufizuar

Në shoqërinë tonë, fëmijët me aftësi të kufizuara janë plaga jonë, dhembja e përditshmërisë dhe sfida e rinisë. Ata janë pjesa jonë, dashuria e dhembja në të njëjtën kohë, por ne, shoqëria, e në veçanti rinia duhet të punojmë për jetësimin e të drejtave të tyre shkollore, edukative e njerëzore, në mënyrë që ata të […]

Read more