23 March, 2017
Dhurimi i gjakut, aktivitet që shpëton jetë
Shëndeti

  Të gjithë kemi mundësi të shpëtojmë jetë. Një mënyrë shumë e lehtë, e sigurtë dhe e shpejtë për ta bërë këtë është duke dhuruar  gjak. Vetëm një donacion gjaku ka potencial për të shpëtuar tri jetë. Dhurimi i gjakut është një nga aktivitetet vullnetare më të dobishme për komunitetin. Gjaku i dhuruar i ofrohet […]

Read more