08 December, 2017
Tekste shkollore me paragjykime, “fakte” pa fusnota…
Uncategorized

Në tekstin shkollor të psikologjisë së klasës së 11-të, mes tjerash shkruan edhe se “truri i mashkullit është për të bërë dhe ai i femrës për të folur”. Nuk përfundon me kaq. Për mashkullin, sipas këtij teksti shkollor, është më e rëndomtë që të jetë më garues, dominues dhe ngulmues, e për femrat më e […]

Read more