31 July, 2019
Dhuna në familje
Barazia gjinore, Të drejtat e njeriut

Hyrje Dhuna në familje ka qenë dhe do të mbetet një plagë e vjetër e pambyllur e shoqërisë, e cila i ka bërë sfidë shoqërisë në mbarë botën pa përjashuar edhe shoqërinë shqiptare-kosovare. Në ditët e sotme është e pashmangshme të kalojë një ditë e të mos shënohet një tjetër viktimë, femër, nënë, bashkëshorte apo […]

Read more