10 February, 2017
Ndikimi i masmediave në kriminalitet
Nga: Ponder
Politikë

Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Informacioni është ushqim
Nga: Ponder
Edukimi

T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
Nga: Ponder
Barazia gjinore

Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Lexo më shumë
10 February, 2017
(English) Finding unity in diversity: Discovering the contrasting profiles of young lives around the world
Nga: Ponder
Të drejtat e njeriut

(English) “The beauty of the world lies in the diversity of its people.”-Unknown

Lexo më shumë
10 February, 2017
(English) ARCHITECTURE AS A WAY OF SOLVING PROBLEMS
Nga: Ponder
Varfëri

Kërkojmë falje, por ky shënim nuk është në gjuhën shqipe.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Unë zgjedh-Orientimi në karrierë
Nga: Ponder
Edukimi

Sekreti i vërtetë i suksesit është entuziasmi.

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?