31 July, 2019
Kisha e Shën Pjetrit në Stan Tërg
Nga: Sabrije Igrishta
Kultura (dhe Turizmi)

Një vend si Mitrovica e cila karakterizohet me pozitë shume të favorshme gjeografike, vend kodrinoro –malor, i rrethuar me tre lumenjë, i pasur me xehe nëntokësore, atëherë që sigurisht do të jetë njëri ndër vendet e parapëlqyera për vendbanim dhe për mundësi zhvillimi. Një lloj ngritje të vetëdijës e kemi të dokumentuar nga gjetjet arkeologjike, […]

Lexo më shumë
17 March, 2017
Mungesa e palestrës sportive në Komunën e Istogut
Nga: Anduena Sadikaj
Kultura (dhe Turizmi), Të tjera

Nga Anduena Sadikaj Istogu, qytet i cili njihet për njerëz të talentuar që kanë pasur suksese në mbarë botën, vazhdon dita ditës të ketë mungesë të palestrës sportive. Sportistët në vendin tonë kanë shumë nevojë për një palestër sportive, por Istogu është ai që ka filluar punimet e kësaj palestre 8 vite më parë; punimet […]

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?