14 March, 2017
Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Nga: Gylymser Hoxhaj
Barazia gjinore

Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Lexo më shumë
13 March, 2017
50/50
Nga: Blerta Visoka
Barazia gjinore

8 marsi është dita ndërkombëtare e gruas, si e tillë në Kosovë kjo ditë njihet qysh moti e manifestohet në forma të ndryshme. 8 marsin burrat dhe gratë në Kosovë e konceptualizojnë ndryshe.

Lexo më shumë
10 February, 2017
Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
Nga: Ponder
Barazia gjinore

Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?