23 March, 2017
Problemet që ka Kosova me korrupsionin
Nga: Kreshnike Bruqi
Shëndeti, Të drejtat e njeriut, Politikë

Korrupsioni është një nga termat më të lakuar në vendin tonë qoftë në mediat televizive, bisedat e rëndomëta të qytetarëve dhe në fushatat e ndryshme që po ndërrmirren për luftimin e tij. Sot, me këtë term secili nga ne i definojmë rastet e  jashtëligjshme,  që dëmtojnë mbarëvajtjen e proceseve të cilat janë të lidhura drejtëpërdrejtë […]

Lexo më shumë
10 February, 2017
(English) Finding unity in diversity: Discovering the contrasting profiles of young lives around the world
Nga: Ponder
Të drejtat e njeriut

(English) “The beauty of the world lies in the diversity of its people.”-Unknown

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?