17 March, 2017
Mungesa e palestrës sportive në Komunën e Istogut
Nga: Anduena Sadikaj
Kultura (dhe Turizmi), Të tjera

Nga Anduena Sadikaj Istogu, qytet i cili njihet për njerëz të talentuar që kanë pasur suksese në mbarë botën, vazhdon dita ditës të ketë mungesë të palestrës sportive. Sportistët në vendin tonë kanë shumë nevojë për një palestër sportive, por Istogu është ai që ka filluar punimet e kësaj palestre 8 vite më parë; punimet […]

Lexo më shumë
10 February, 2017
#shkallët
Nga: Ponder
Të tjera

(English) Gabimi më i madh është që ne të jemi ata që vetes i vënë përpara pengesa për t’u ngjitur lartë e për t’u zhvilluar.

Lexo më shumë
Keni harruar fjalëkalimin?