08 December, 2017
Ne vlejmë më shumë se fjalët e juaja!
Nga: Shkurtë Spanca
All, Të drejtat e njeriut

Dita e ditës, femra po shihet si objekt dhe një fenomen i tillë “famëkeq” po  realizohet në shumë mënyra, siq është poshtërimi me fjalë banale. Femra vishet ashtu si ajo dëshiron dhe duhet të ndihet rehat në vendin e punës, mësim ose kudo që është. Ky fenomen negativ që po i cenon të drejtën femrës, […]

Lexo më shumë