18 March, 2017
Korrupsioni në edukim
Nga: Rexhep Kameraj
Edukimi

Sistemi i edukimit në Kosovë, në ditët e sotme po përballet me shumë sfida dhe probleme të ndryshme e njëkohësisht edhe të dëmshme. Njëri nga këto probleme është edhe korrupsioni. Korrupsioni është një ndër problemet kryesore me të cilin përballen shumë vende, e veçanërisht janë të prekura vendet në zhvillim.  Për këtë arsye, të gjitha […]

Lexo më shumë