(Shqip) Gjendja jo e mirë e klubit të pensionistëve në Gjakovë dhe iniciativa e gjimnazit „Hajdar Dushi“ për renovimin e këtij klubi

16 март, 2017

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Leave a Comment:

Zaboravili ste lozinku?