17 март, 2017
(English) Mungesa e palestrës sportive në Komunën e Istogut
Napisao: Anduena Sadikaj
Kultura ( i turizam ), Drugi

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
16 март, 2017
(Shqip) Gjendja jo e mirë e klubit të pensionistëve në Gjakovë dhe iniciativa e gjimnazit „Hajdar Dushi“ për renovimin e këtij klubi
Napisao: enipuka
Obrazovanje

(Shqip) Shtresa më meritore e shoqërisë janë gjyshërit tanë! Po sa u përkushtohemi ne atyre? Shumë pak.

Pročitaj više
16 март, 2017
(Shqip) Mungesa e psikologëve shkollorë në Komunën e Deçanit.
Napisao: Edisa Stojkaj
Obrazovanje

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
16 март, 2017
(Shqip) Ti merr drogë, droga të merr jetën!
Napisao: Rexhep Kameraj
Zdravlje

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
16 март, 2017
(Shqip) Të qenurit ndryshe është bekim!
Napisao: Suada Qorraj
Obrazovanje

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
14 март, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Napisao: Gylymser Hoxhaj
Rodna ravnopravnost

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?