18 мај, 2018
(Shqip) Fëmijët me aftësi të kufizuar (Plaga Shpirtërore)
Napisao: Lumnie Reshani
Invaliditet

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) Obiliqi, „Mbretëria e Qymyrit“
Napisao: Ermona Leskovci
Ambijent

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) Mungesa e parkingjeve në komunën e Ferizajit
Napisao: Era Sadiku
Ambijent

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) Problemet me të cilat përballen fëmijët me nevoja të veçanta dhe neglizhenca e shtetit
Napisao: Shqipron N. Xhema
Invaliditet, Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) Vullnetarizmi në qytetin e Ferizajit
Napisao: Enesa Bislimi
Drugi

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) 3.833 qytetarëve të Ferizajit iu shkelen të drejtat themelore në baza ditore!
Napisao: paris Guri
Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?