O tome Gylymser Hoxhaj

Gylymser Hoxhaj është studente në vitin e tretë në Univeristetin e Prishtinës, Departamenti i Gazetarisë.
25 мај, 2017
(Shqip) Abortet e pasigurta, një kapitull i heshtur kosovar.
Zdravlje, Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Read more
14 март, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Rodna ravnopravnost

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Read more
Zaboravili ste lozinku?