O tome Ponder

10 фебруар, 2017
(Shqip) #shkallët
Drugi

(English) Gabimi më i madh është që ne të jemi ata që vetes i vënë përpara pengesa për t’u ngjitur lartë e për t’u zhvilluar.

Read more
10 фебруар, 2017
(Shqip) Papunësia në mesin e të rinjve
Obrazovanje

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Read more
10 фебруар, 2017
(Shqip) Ndotja e ajrit në Kosovë
Ambijent

(Shqip) Ndotja ajrit në Kosovë është një vrasëse e ngadalshme.

Read more
10 фебруар, 2017
(Shqip) Ndikimi i masmediave në kriminalitet
Politika

(Shqip) Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Read more
10 фебруар, 2017
(Shqip) Informacioni është ushqim
Obrazovanje

(Shqip) T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Read more
10 фебруар, 2017
(English) Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
Rodna ravnopravnost

(English) Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Read more
Zaboravili ste lozinku?