10 фебруар, 2017
(Shqip) Ndikimi i masmediave në kriminalitet
Napisao: Ponder
Politika

(Shqip) Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(Shqip) Informacioni është ushqim
Napisao: Ponder
Obrazovanje

(Shqip) T’i shikojmë informacionet si ushqim na ndihmon të kuptojmë fuqinë e vërtetë të tyre sepse informacionet i japin formë jetës tonë.

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(English) Barazia nuk dhemb e as nuk nënshtron
Napisao: Ponder
Rodna ravnopravnost

(English) Feminizmi nuk i largon gratë nga burrat, e afron njerëzimin.

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(English) Finding unity in diversity: Discovering the contrasting profiles of young lives around the world
Napisao: Ponder
Ljudska prava

(English) “The beauty of the world lies in the diversity of its people.”-Unknown

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(English) ARCHITECTURE AS A WAY OF SOLVING PROBLEMS
Napisao: Ponder
Siromaštvo

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(Shqip) Unë zgjedh-Orientimi në karrierë
Napisao: Ponder
Obrazovanje

(Shqip) Sekreti i vërtetë i suksesit është entuziasmi.

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?