18 мај, 2018
(Shqip) Fëmijët me aftësi të kufizuar (Plaga Shpirtërore)
Napisao: Lumnie Reshani
Invaliditet

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
18 мај, 2018
(Shqip) Problemet me të cilat përballen fëmijët me nevoja të veçanta dhe neglizhenca e shtetit
Napisao: Shqipron N. Xhema
Invaliditet, Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?