05 октобар, 2021
(Shqip) PJESËMARRJA E GRAVE NË VENDIMMARRJE NË KOSOVË
Napisao: Marigonë Arifi
Rodna ravnopravnost, Ljudska prava, Učešćenje, Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
08 јануар, 2020
(Shqip) Video mesazh me temë “Konventa për të Drejtat e Fëmijëve”.
Napisao: Fiona Meqa
Obrazovanje, Rodna ravnopravnost, Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
31 јул, 2019
(Shqip) PJESMARRJA E FEMRAVE NË SPORT NË KOSOVË
Napisao: Marigona Arifi
Rodna ravnopravnost, Zdravlje, Drugi, Učešćenje

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
31 јул, 2019
(English) DHUNA NË FAMILJE
Napisao: Ajrina Rushiti
Rodna ravnopravnost, Ljudska prava

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
14 март, 2017
(Shqip) Marshi protestues kundrejt marshit festiv!
Napisao: Gylymser Hoxhaj
Rodna ravnopravnost

(Shqip) Lufta për avancimin e gruas dhe për barazi gjinore duhet të jetë jo vetëm luftë e grave, por luftë e të gjithë shoqërisë dhe e të gjitha institucioneve!

Pročitaj više
13 март, 2017
(Shqip) 50/50
Napisao: Blerta Visoka
Rodna ravnopravnost

(Shqip) 8 marsi është dita ndërkombëtare e gruas, si e tillë në Kosovë kjo ditë njihet qysh moti e manifestohet në forma të ndryshme. 8 marsin burrat dhe gratë në Kosovë e konceptualizojnë ndryshe.

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?