05 октобар, 2021
(Shqip) PJESËMARRJA E GRAVE NË VENDIMMARRJE NË KOSOVË
Napisao: Marigonë Arifi
Rodna ravnopravnost, Ljudska prava, Učešćenje, Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
08 децембар, 2017
(Shqip) Të rinjtë pjesëmarrës në vendimarrje apo mbajtës të posterave?
Napisao: Nazlije Sope
Učešćenje, Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
29 јун, 2017
(Shqip) Përdorimi i medieve nga komunizmi
Napisao: Egzon Dahsyla
Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
25 мај, 2017
(English) C
Napisao: Egzon Dahsyla
Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
23 март, 2017
(Shqip) Problemet që ka Kosova me korrupsionin
Napisao: Kreshnike Bruqi
Zdravlje, Ljudska prava, Politika

Žao mi je, ova informacija nije dostupna na tom jeziku.

Pročitaj više
10 фебруар, 2017
(Shqip) Ndikimi i masmediave në kriminalitet
Napisao: Ponder
Politika

(Shqip) Informacioni është i shenjtë dhe kjo duhet të jetë moto e synim i masmediave tona.

Pročitaj više
Zaboravili ste lozinku?